IMG_9536[1]
IMG_9183
IKSA3271
IMG_2175
IMG_2846
IMG_9933
IMG_9678
IMG_9538[1]
IMG_1831

Serge

[ Krav Maga Instructeur - Lid sinds December 2015 ]

Dec 2015..... via Groupon kwam ik er achter dat er een nieuwe CrossFit box was geopend in de buurt. In die periode had ik al een aantal CrossFit boxen(6) bezocht, maar helaas kreeg ik nergens het idee dat zij voldeden aan mijn verwachtingen.

Na de proefles bij IronBlaze was ik verkocht; leuke coach, super aardige mensen en ik voelde me welkom. Het enige waar ik aan moest wennen was de Engelse voertaal. Maar vragen stellen doe ik tot op de dag van vandaag standaard in het Nederlands.
Inmiddels ben ik nu bijna 1 jaar verder en super gemotiveerd om elke workout die ik kan doen te knallen. Uiteraard gaat de ene keer beter dan de andere.

Waarom nou precies CrossFit. Eigenlijk ben ik naast CrossFit vooral bezig met Krav Maga. Om mijn Krav Maga naar een hoger level te krijgen wil ik buiten mijn huidige "trainingscomfortzone" stappen. CrossFit sluit daar mooi op aan. Elke les in de box prikkelt opnieuw en vraagt wat anders. Kracht, techniek, coördinatie, doorzettingsvermogen, balans of een combinatie van dat alles. Verder voel ik me thuis in de box, zijn de mensen super relaxed en de begeleiding is goed. Maar goed kom zelf een keer langs en ervaar hoe het is.

Max

[ Autoschadehersteller - Lid sinds April 2017 ]

Zo'n anderhalf jaar geleden besloot ik dat het anders moest! Ik werd dik, had geen conditie, en at bij wijze van spreken een kapsalon als toetje! Toen ben ik begonnen met hardlopen. Dat ging prima, maar ik vond het heel erg saai worden. Toen ben ik Krav Maga gaan doen. De lessen van Krav Maga vind ik heel erg leuk om te doen, maar toch miste ik iets. Toen ik hoorde dat mijn Krav Maga instructeur Serge aan CrossFit deed heb ik een proefles aangevraagd bij IronBlaze.
Toen ik de deur opendeed ging er een wereld voor me open! Ik kreeg een warm onthaal. Iedereen was even vriendelijk, en vonden het leuk dat ik er was. Toen wist ik het: Dit is iets voor mij!
Wat ik zo goed vind bij IronBlaze is dat de trainers echt op ieder detail letten. Als je voet ook maar een centimeter verkeerd staat dat zien ze dat al! Ze hechten hele grote waarde aan de vorm waarop je de workout doet en dat is iets waar ik me goed ik kan vinden!
Ik heb in de 7 maanden dat ik CrossFit doe goede resultaten geboekt! (Al zeg ik het zelf)
CrossfFit is een verslaving geworden. De box, de trainers, de community. Ik kan echt niet meer zonder!

IMG_3022
IMG_3845

Zoltan

[ Schadespecialist - Lid sinds Januari 2017 ]

Ik ben sinds januari 2017 lid van IronBlaze CrossFit. Een vriend van
mij, die al enige tijd aan CrossFit doet bij IronBlaze, heeft mij
overgehaald om een keer een proefles te nemen.
Tot dat moment heb ik jarenlang bij diverse reguliere sportscholen
gesport. Ik kan je vertellen dat ik sinds mijn eerste (proef)les
nooit meer een stap in de sportschool heb gezet!
Bij IronBlaze CrossFit heb ik gevonden waar ik jarenlang naar zocht; namelijk persoonlijke begeleiding bij het sporten en het behalen van mijn persoonlijke doelen. Dit onder begeleiding van professionele en gemotiveerde coaches. Wat mij direct opviel is de saamhorigheid onder de leden (de community) en voelde mij hierdoor direct welkom en thuis in de box. Dit houdt mij gemotiveerd om te blijven trainen en kijk er elke keer weer naar uit om met z'n allen te knallen in de box.
In de korte tijd dat ik nu bij IronBlaze sport, heb ik resultaten
geboekt waar ik erg tevreden over ben!
Ik raad iedereen aan om een keer een proefles te nemen bij IronBlaze.
Wees wel gewaarschuwd.... CrossFit bij IronBlaze is verslavend!